Απονομή του βραβείου του ΚΕ.Υ.Ε.Ε.Ψ.Ο στο ΠΑΜΕΜΜΑΖΙ
20/05/2019
Εικαστική Ψυχοθεραπεία με την Μ
12/09/2019
untouchables

Για άλλη μια χρονιά … είμαστε Untouchables (ελληνιστί Άθικτοι) και έτοιμοι να τρέξουμε ή να περπατήσουμε κατά του καρκίνου!

Η ομάδα μαραθωνίων του ΠΑΜΕΜΜΑΖΙ, γνωστή σε όλους ως Untouchables, είναι ξανά εδώ και ετοιμάζεται να συμμετάσχει για 6η συνεχή χρονιά στη μεγαλύτερη διοργάνωση κατά του καρκίνου στην Ελλάδα που δεν είναι άλλη από το Greece Race for the Cure του συλλόγου Άλμα Ζωής!

Πότε; Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019 | 8:30 (Αγώνας δρόμου 10 χλμ) | 10:30 (Αγώνας δρόμου 5 χλμ) | 11:30 (Περίπατος 2 χλμ)

Πού; Ζάππειο Μέγαρο (σημείο εκκίνησης)

Μπορείς και εσύ φέτος να γίνεις Untouchable δηλώνοντας συμμετοχή στον περίπατο των 2 χλμ ή στον αγώνα δρόμου 5 χλμ ή στο γύρο της Αθήνας 10 χλμ στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.greecerace.gr/registrations/. Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή:

  1. Επιλέγεις τη διαδρομή που επιθυμείς πατώντας Εγγραφή και Προβολή Εγγραφών
  2. Στην επόμενη σελίδα, κάνεις κλικ στο κουμπί ‘Ολοκλήρωση Εγγραφής’
  3. Στον Τύπο Συμμετοχής επιλέγεις ‘Ομαδική συμμετοχή’
  4. Στο Όνομα Ομάδας επιλέγεις ‘Untouchables by PAMEMMAZI’
  5. Συμπληρώνεις τα προσωπικά σου στοιχεία
  6. Διαβάζεις και συμφωνείς στους όρους και τις προϋποθέσεις του ιστότοπου, πατάς Αποστολή Εγγραφής και είσαι έτοιμος/η να συμμετάσχεις σε αυτή την όμορφη γιορτή για τη ζωή!

Το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να παραλάβεις τον εξοπλισμό σου και να μας συναντήσεις στα σκαλιά του Ζαππείου Μεγάρου στις 29 Σεπτεμβρίου! Hint για να μας αναγνωρίσεις: θα κρατάμε μεγάλα μπαλόνια με το λογότυπο των Untouchables.

 

*Η συμμετοχή στους Untouchables by PAMEMMAZI δεν αποφέρει καμία οικονομική ενίσχυση στο φορέα μας. Το ποσό της εγγραφής ενισχύει οικονομικά το Μη Κερδοσκοπικό Σύλλογο Άλμα Ζωής.

**Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον αγώνα, την εγγραφή σας και τη συμμετοχή σας σε αυτόν, παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στο Σύλλογο Άλμα Ζωής (3ης Σεπτεμβρίου 59, 5ος όροφος, Αθήνα 10433 | +30 210 41 80 006 | breastca@otenet.gr).