Γίνε εθελοντής


1Γιατί να γίνω εθελοντής;
Ως εθελοντής θα:
 • Συμβάλλεις στην προσπάθεια να σταματήσει ο καρκίνος να αποτελεί ταμπού
 • Φέρνεις χαρά και αισιοδοξία στη ζωή των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από καρκίνο
 • Ενταχθείς σε μία κοινότητα εθελοντών με κοινά ενδιαφέροντα κι ευαισθησίες
 • Αισθάνεσαι ικανοποίηση και χαρά μέσω της ανεκτίμητης προσφοράς σου
2Πώς μπορώ να προσφέρω;
 • Να προσφέρεις μια δραστηριότητα μέσα στο νοσοκομείο ή να βοηθήσεις στην διοργάνωση και εκτέλεσή της
 • Να συμμετέχεις στις ημερίδες μας με τις ιδέες σου ή την προσφορά υλικοτεχνικής βοήθειας ή γραμματειακής υποστήριξης
 • Να ενθαρρύνεις την δημοσίευση ιστοριών ατόμων που νοσούν ή που έχουν νικήσει τον καρκίνο στο blog της ΄Εμμας www.scarsnscarves.com, για να διαδώσουμε το ελπιδοφόρο μήνυμα ότι η ζωή συνεχίζεται και μετά τη διάγνωση
 • ... και να θυμάσαι ότι η συμμετοχή σου με οποιαδήποτε μορφή είναι ανεκτίμητη τόσο για εμάς όσο και για όλους τους ανθρώπους που θα βοηθήσει η δραστηριοποίησή σου! Όλοι μπορούμε να προσφέρουμε και να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των συνανθρώπων μας.
3Πώς γίνομαι εθελοντής;
Η διαδικασία δήλωσης ενδιαφέροντος είναι η εξής:
 1. Κατεβάζεις την αίτηση εθελοντή εδώ.
 2. Συμπληρώνεις την αίτηση εθελοντή και την στέλνεις συμπληρωμένη στο info@pamemmazi.org.
 3. Ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σου προκειμένου να κανονίσουμε μία συνάντηση γνωριμίας.

Η λίστα των Εθελοντών μας • Κωνσταντίνος
  Συμμετέχοντας στο ΠΑΜΕΜΜΑΖΙ, αισθάνομαι πως συνεισφέρω με τον τρόπο μου στην υλοποίηση του ονείρου της αγαπημένης μου Έμμας. Το όνειρο αυτό, εκτός από απλός στόχος, αποτελεί έμπνευση παροτρύνοντας όλους μας, ασθενείς και εθελοντές, να ενωθούν σε μια προσπάθεια κατάρριψης του ταμπού του καρκίνου. ΠροχωράμΕΜΜΑζι αφήνοντας πίσω τις δυσκολίες της ζωής, κρατώντας τις ευχάριστες στιγμές και ζώντας κάθε μέρα σαν μια νέα μοναδική εμπειρία.
  Κωνσταντίνος
 • Τζωρτζίνα
  Στο ΠΑΜΕΜΜΑΖΙ θέλησα από τη πρώτη στιγμή να βοηθήσω από τη δική μου οπτική γωνία να αναπτυχθεί το όραμα που πρεσβεύει ο οργανισμός με στόχο να συναισθανθώ, όχι μόνο τους δικούς μου ανθρώπους που έχουν βιώσει το καρκίνο, αλλά και όσους ακόμα επιθυμούν, ολόκληρη τη κοινωνία μας απαλλαγμένη από στερεότυπα.
  Τζωρτζίνα
 • eddie
  Το όραμα του ΠΑΜΕΜΜΑΖΙ είναι μοναδικό και πολύτιμο και όλοι μαζί με όρεξη και δημιουργικότητα μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε.
  Eddie
 • Κωνσταντίνος
  Η Έμμα με βοήθησε να δω ότι ο καρκίνος είναι μια λέξη. Όση ασχήμια κι αν κουβαλάει το νόημά της, εκείνο που έχει σημασία εν τέλει είναι πως ορίζεις εσύ αυτό το κομμάτι της ζωής σου, αυτή τη δοκιμασία. Εκείνο που ελπίζω να προσφέρω είναι όρεξη στους ανθρώπους που περνούν αυτή τη δοκιμασία να συνεχίσουν να προσπαθούν.
  Κωνσταντίνος
 • doris
  Έμμα μας, Όταν σκέφτομαι εσένα και το ζεστό χαμόγελό σου πάντα θυμάμαι αυτό που είχα διαβάσει μια φορά: «Θάρρος δεν είναι η έλλειψη του φόβου αλλά είναι ο φόβος που συνεχίζει να πορεύεται». Για μένα συμβολίζεις αυτό ακριβώς το ρητό. Χρειαζόταν κουράγιο για να παραμένεις θετική και πρόσχαρη μέσα σε όλους σου τους φόβους. Χρειαζόταν κουράγιο για να προσφέρεις απλόχερα αγάπη και να νοιάζεσαι για εμάς τους γύρω σου ενώ αντιμετώπιζες τις δικές σου δυσκολίες. Χρειαζόταν κουράγιο για να αποδεχθείς πλήρως το ταξίδι σου και, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, να βρίσκεις το φως. Τώρα είναι η δική μας σειρά να επιδείξουμε το θάρρος να διατηρήσουμε το όνειρό σου ζωντανό για να υποστηρίξουμε όσους το έχουν ανάγκη. Είσαι και θα είσαι το αστέρι από το οποίο πάντα θα παίρνω κουράγιο και θα είμαι για πάντα ευγνώμων που σε γνώρισα. Με παντοτινή αγάπη, D
  Doris
 • Μαρίνα
  Το όραμα του ΠΑΜΕΜΜΑΖΙ είναι το όραμα της Έμμας και το όραμα της Έμμας έγινε και το δικό μου όραμα. Ο άνθρωπος που νοιώθει πόνο είναι ζωντανός, αλλά όταν νοιώθει τον πόνο του άλλου είναι ¨άνθρωπος¨. Το ΠΑΜΕΜΜΑΖΙ είναι μια οικογένεια, μια παρέα, μια ομάδα στην οποία μοιραζόμαστε τις χαρές και κόβουμε στη μέση τις λύπες. Μέχρι στιγμής είχα την ευκαιρία να βοηθήσω σε οργανωτικά και διοικητικά ζητήματα όπως παρουσιάσεις, μεταφράσεις, επικοινωνία κ.α.). Βοηθάω για έναν καλύτερο, πιο ανθρώπινο κόσμο, εσύ;
  Μαρίνα
 • Ματίλντα
  Το ΠΑΜΕΜΜΑΖΙ μου έχει μάθει τι σημαίνει να προσφέρεις σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη με έναν μοναδικό και δημιουργικό τρόπο. Μαζί συνεργαζόμαστε για να καταρρίψουμε κάθε ταμπού σχετικά με τον καρκίνο τον οποίο αντιμετωπίζουμε ως μια χρόνια ασθένεια η οποία δεν περιορίζει τον ασθενή και τους ανθρώπους γύρω του. Στα πλαίσια της χρόνιας ασθένειας δημιουργούμε ευκαιρίες δημιουργικής απασχόλησης γιατί πιστεύουμε ότι κανένας δεν πρέπει να είναι ή να νοιώθει μόνος σε αυτόν τον αγώνα.. ΕίμαστΕΜΜΑΖΙ και προχωράμΕΜΜΑΖΙ!
  Ματίλντα
 • Ηρώ
  Ανήκω στην οικογένεια του ΠΑΜΕΜΜΑΖΙ για όλα αυτά που οι λέξεις αδυνατούν να περιγράψουν. Γιατί η χαρά και η αισιοδοξία κρύβονται ακόμα και στις πιο απίθανες και δύσκολες καταστάσεις – το μόνο που αρκεί είναι να τις ψάξεις!
  Ηρώ
 • Γιώργος
  Γιατί στο ΠΑΜΕΜΜΑΖΙ προσπαθούμΕΜΜΑΖΙ για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο για όλους!
  Γιώργος
 • Ελεάννα
  Το ΠΑΜΕΜΜΑΖΙ για μένα έχει να κάνει περισσότερο απ’ όλα με τους ανθρώπους του. Τους ανθρώπους ως δημιουργούς της οργάνωσης και κατασκευαστές ενός νέου, ανοιχτού δικτύου επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης με στόχο την ανταλλαγή γνώσης, την προσφορά χαράς και τη μετάδοση δύναμης, αλλά και τους ανθρώπους ως δέκτες της προσπάθειας αυτής, που θα την υποδεχτούν και θα την εισάγουν στη ζωή τους απολαμβάνοντας τη δράση της και προσδιορίζοντας το πραγματικό της νόημα. Οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν απεριόριστη δύναμη και μπορούν να οδηγήσουν στα ομορφότερα αποτελέσματα. Σε αυτή τη δύναμη θα ήθελα να επικεντρωθώ ως μέλος του ΠΑΜΕΜΜΑΖΙ, και μέσω αυτής να αποκομίσω και να προσφέρω ενέργεια και χαρά.
  Ελεάννα