Συνέντευξη με την Σοφία Κόρδιτς

Συνέντευξη με την Λίλιαν Τσιαβού
16/02/2018
Διημερίδα 2017
«Πάμε μαζί» να νικήσουμε την προκατάληψη και το φόβο
06/03/2018

Tί σε γεμίζει περισσότερο στην εθελοντική δράση σου;

Με γεμίζει η γόνιμη εμπειρία που έχω μέσα από την δραστηριότητά μου με τους ασθενείς. Επίσης το ότι προσφέρω πρακτικά σε μια πρωτοπόρα δράση η οποία υπόσχεται πολλά σε ασθενείς, συνοδούς που το έχουν τόση ανάγκη παράλληλα με τις θεραπείες τους.

 

Πες μου μια εμπειρία που σε άγγιξε περισσότερο μέσα από την εθελοντική συμμετοχή σου στο ΠΑΜΕΜΜΑΖΙ.

Με αγγίζει κάθε χαμόγελο που βλέπω στο πρόσωπο των ατόμων που συμμετέχουν στην ομάδα μου της χοροθεραπείας, κάθε αναστεναγμός ανακούφισης και κάθε βλέμμα ευγνωμοσύνης που αντικρίζει το δικό μου. Επίσης κάθε σχόλιο που μου δείχνει πως η δραστηριότητα που προσφέρω, έστω και με μια  φορά φαίνονται τα ευεργετικά της αποτελέσματα.

 

Πώς θα παροτρύνατε έναν υποψήφιο εθελοντή να συμμετέχει και να προσφέρει στο ΠΑΜΕΜΜΑΖΙ. Τί είναι αυτό που θα του προσφέρει η εθελοντική του δράση. Τί θα του λέγατε.

Είναι μια πρωτοπόρα οργάνωση στην Ελλάδα που προσφέρει σημαντικά στους ασθενείς. Ο εθελοντής μέσα από την δράση του έχει να μάθει πολλά και να εμπλουτίσει τον ψυχικό του κόσμο από γνώσεις και εμπειρίες. Τα μέλη της οργάνωσης είναι επίσης πολύ φιλικά και ανοιχτά σε ιδέες και καινούργιες εμπειρίες.

 

Κάνε μια ευχή για το ΠΑΜΕΜΜΑΖΙ.

Εύχομαι στο ΠΑΜΕΜΜΑΖΙ χρόνια καλά, πολλά, δημιουργικά. Να προσφέρει τις υπηρεσίες του και σε άλλα νοσοκομεία, σε πολλούς ανθρώπους για να τους δίνει ελπίδα, χαρά, δύναμη και πάνω από όλα ψυχική υγεία και ισορροπία.

                                                                Σοφία Κόρδιτς, Χωρός-Έκφραση