Συμμετοχή του ΠΑΜΕΜΜΑΖΙ στην εκδήλωση “ΜΚΟ στην Ελλάδα”

Συμμετοχή στην εκδήλωση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας – Παράρτημα Αχαρνών – Φυλής
Συμμετοχή στην εκδήλωση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας – Παράρτημα Αχαρνών – Φυλής
20/02/2019
Παρακολούθηση της εκδήλωσης της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α για την αντιμετώπιση του πόνου
01/04/2019

Την Τετάρτη, 13 Μαρτίου, είχαμε τη χαρά και την τιμή να συμμετάσχουμε στην εκδήλωση που οργάνωσε το γραφείο του Student Affairs του Deree College «MKO στην Ελλάδα».

Η εκδήλωση περιελάμβανε έκθεση των δράσεων των οργανώσεων που συμμετείχαν (12:00 εώς 15:00) και ενημερωτικές ομιλίες από εκπροσώπους αυτών (15:00 έως 16:30). Εκπρόσωποι των Action Aid, All for Blue, Μπορούμε, A Drop in the Ocean, Γιατροί Χωρίς Σύνορα, Σύμπλευσις και The Home Project είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για το έργο τους και να εμπνεύσουν φοιτητές και άλλους παρευρισκόμενους για το όραμά τους! Με μεγάλο ενδιαφέρον ακούσαμε τις αξιόλογες δράσεις που παρουσίασαν οι υπόλοιπες οργανώσεις και με χαρά να παρουσιάσουμε τι κάνει το ΠΑΜΕΜΜΑΖΙ στο χώρο του νοσοκομείο  και εκτός αυτού.

Η δράση αυτή πέτυχε να φέρει σε επαφή τους φοιτητές με τις οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, να τους ευαισθητοποιήσει για τρέχοντα κοινωνικά ζητήματα και να τους ενθαρρύνει να αναλάβουν ενεργό δράση για θέματα που τους εμπνέουν μέσω εθελοντικής συμμετοχής στους παραπάνω ή σε άλλους φορείς.

*Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος που για άλλη μια φορά μας δίνει βήμα για να μοιραστούμε το όραμά μας για καλύτερη ποιότητα ζωής των ογκολογικών ασθενών, με φοιτητές και μέλη της κοινωνίας των πολιτών.